ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Parlamentarii canadieni sunt obligați să se vaccineze anticovid pentru a putea avea acces în Camera Comunelor începând cu sfârșitul lunii noiembrie, conform anunțului președintelui forului, Anthony Rota, relatează Agerpres

„Începând de luni, 22 noiembrie 2021, toată lumea trebuie să fie complet vaccinată împotriva COVID-19 pentru a putea intra în incinta Camerei Comunelor", a declarat Anthony Rota.

Printre cei care s-au exprimat în favoarea vaccinării obligatorii, se numără chiar premierul Justin Trudeau, care spunea că mandatele și pașapoartele pentru vaccinuri au ca scop doar recompensarea subiecților guvernamentali care au făcut lucruri corecte și asigurarea că cei care "ezită" sau "încă rezistă" nu "ajung să se bucure de aceleași lucruri.

Totuși, în cadrul Partidului Conservator, există voci care s-au exprimt împotriva vaccinării obligatorii, cum ar fi Erin O'Toole, liderul conservatorilor, care nu a făcut din vaccinare un criteriu de selecție a candidaților și a refuzat să spună câți dintre aceștia sunt vaccinați.

Anthony Rota a precizat, de asemenea, că persoanele care nu se pot vaccina anticovid, sunt nevoite să prezinte un rezultat negativ recent la un test rapid.