ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Parlamentarul croat Mislav Kolakusic, avocat și fost judecător, militant anticorupție, reamintește realitatea faptică, că toți cetățenii lumii ar trebui să fie îngrijorați de secretul fabricării vaccinului și de opacitatea achiziționării acestor injecții, care au fost negociate prin SMS între Ursula von der Leyen și Pfizer pentru miliarde de euro.
 
Postarea sa, apărută pe Twitter, a făcut înconjurul lumii:

„Vaccinul este un produs despre care nimeni de pe acest pământ - cu excepția poate a două sau trei persoane - nu știe ce conține. Totul este secret și sub o  protecție a brevetelor. Să nu credeți că există vreun guvern sau vreo agenție europeană care să știe exact ce conține acest produs.
 
Nimeni nu știe și nimeni nu îndrăznește să spună. [...] Achiziționarea a 4,5 miliarde de doze de vaccin Covid-19 ... pentru 450 de milioane de locuitori ai UE este cel mai mare scandal de corupție din istoria omenirii.”

VIDEO: