ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Reprezentantul Filialei Iași a Partidului Noua Dreaptă a transmis redacției ActiveNews un comunicat prin care exprimă protestul organizației față de autorizarea de către Primărie a primei parade a homosexualilor la Iași, începute simbolic în aceeași zi cu sărbătoarea creștinească a Acoperământului Maicii Domnului. Redăm integral textul comunicatului semnat de Cătălin Alexandru, liderul ieșean al Noii Drepte:
 
Semnătura Primarului Municipiului Iași pe autorizația acestei manifestări cu caracter obscen și anti-social va avea consecințe deosebit de negative pe termen lung, această primă ediție fiind urmată an de an și de altele și va deveni - la fel ca la București și Cluj - o "tradiție” rușinoasă, o pată pe obrazul ieșenilor, care nu susțin și nu se identifică cu astfel de manifestări care aduc atingere bunelor moravuri și ordinii publice.

Noi, naționaliștii ieșeni, dezavuăm această paradă numită batjocoritor "Iași Pride". Dacă am fi aflat de organizarea unei parade a elevilor ieșeni care au reprezentat România la olimpiadele și concursurile internaționale, dacă am fi aflat de o paradă a IT-iștilor ieșeni sau a sportivilor ieșeni întorși de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, am fi fost de acord cu titulatura de "Iași Pride" și am fi fost și noi mândri de niște oameni care au muncit, care au învățat ori s-au antrenat pentru a obține niște rezultate cu care se pot mândri.

Fiind însă vorba de o paradă a homosexualilor, a unor travestiți costumați ca la circ ori a unor indivizi care se prostituează și au pretenția ridicolă să fie numiți "lucrători sexuali", nu avem niciun motiv de mândrie și considerăm că această paradă nu aduce niciun plus Iașiului și niciun beneficiu ieșenilor.

Membrii Filialei Iași a Partidului Noua Dreaptă spun un NU hotărât parteneriatelor, căsătoriilor și adopțiilor homosexuale și un DA pentru normalitate, DA pentru familia naturală, întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie și vă chemăm alături de noi pe toți aceia care doriți să trăiți și să vă creșteți copiii într-o țară normală și într-un oraș de care cu toții să fim cu adevărat mândri!