ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Partidul Republican din Arizona declară că vaccinurile Covid-19 sunt arme biologice și tehnologice și adoptă rezoluția ”Interziceți vaccinul”, anunță Dr. Joseph Sansone, pe Substack.
 
Redăm articolul integral:

„Partidul Republican din Arizona este acum al doilea partid republican de stat care adoptă rezoluția „Ban the Jab”/„Interziceți Injecția” și declară vaccinurile COVID-19 arme biologice și tehnologice.

Îl felicităm pe patriotul Dan Schultz de la PrecinctStrategy.com, care a înaintat rezoluția „Ban the Jab” Partidului Republican din Arizona.
 
Republicanii din Arizona au votat astăzi și au adoptat rezoluția cu 95,62% din voturi! Rezoluția declară vaccinurile COVID-19 arme biologice și tehnologice și solicită guvernatorului să interzică distribuirea acestora, iar procurorului general să confiște fiolele și să efectueze o analiză criminalistică a conținutului lor.

Pe lângă faptul că este avocat, Dan este fost absolvent al West Point și fost ofițer de contrainformații și informații umane în armata SUA. Dan Schultz susține strategia „Precinct Strategy”, care urmărește să recupereze controlul Partidului Republican și să îl redea oamenilor. Anterior, Dan Schultz a înaintat rezoluția „Ban the Jab” către Maricopa County GOP. Sâmbătă, 13 ianuarie, Maricopa County GOP a adoptat rezoluția cu 87,4% din voturi! Au fost exprimate în total 1494 de voturi, 1306 în favoarea, 188 împotrivă. Comitatul Maricopa este cel mai mare comitat republican din țară.

Prima rezoluție „Ban the Jab” a fost adoptată în februarie 2023. The Gateway Pundit a relatat recent despre procesul meu care urmărește interzicerea „Ban the Jab” în Florida. Cazul a fost respins și se află în drum spre curtea de apel.

Până în prezent, aproximativ 10 filiale republicane din Florida au adoptat rezoluții „Ban the Jab” prin care declară că injecțiile Covid 19 sunt arme biologice și tehnologice, solicitând, de asemenea, guvernatorului să interzică distribuirea acestora și procurorului general să confiște fiolele și să efectueze o analiză medico-legală.
 
Adunarea Republicană din Florida, Federația Națională a Adunărilor Republicane, Grupul Republican pentru Libertate din Florida au adoptat rezoluții „Ban the Jab”. Recent, Departamentul de Sănătate din Florida s-a alăturat apelului de interzicere a Jab. Clackamas County GOP din Oregon și Partidul Republican din Idaho au adoptat rezoluția „Ban the Jab”.

Anterior, Partidul Republican din Arizona era programat să voteze rezoluția pe 27 ianuarie, însă alte treburi și dezbateri au cauzat întârzieri care au împiedicat ajungerea la vot. Dan a fost insistent și a prezentat din nou rezoluția.

Arizona este considerat un stat important din punct de vedere politic, iar adoptarea acestei rezoluții va contribui la crearea unui sprijin pentru interzicerea războiului biologic împotriva americanilor și a populației civile în general.

Textul rezoluției prezentate de Dan Schultz este următorul:

Rezoluția „Ban the Jab” din Arizona:

Întrucât:

Dovezi puternice și credibile arată că Covid 19 și vaccinurile Covid 19 sunt arme biologice și tehnologice, și

Datele clinice ale Pfizer au dezvăluit 1 223 decese, 42 000 de cazuri adverse, 158 000 de incidente adverse și aproximativ 1 000 de efecte secundare și

- un număr enorm de persoane au murit și sau au rămas cu handicap permanent după ce au fost injectate cu injecțiile Covid 19, și

- există dovezi puternice și credibile din Suedia că vaccinurile ARNm Covid modifică ADN-ul uman, și

- agențiile guvernamentale, mass-media, companiile de tehnologie și alte corporații au comis o fraudă enormă afirmând că injecțiile Covid sunt sigure și eficiente, și

Departamentul de Sănătate din Florida a cerut oprirea injecțiilor cu ARNm, iar continuarea experimentelor pe oameni și negarea consimțământului în cunoștință de cauză sunt încălcări ale Codului de la Nürnberg și, prin urmare, constituie crime împotriva umanității,

Consideră:

În numele prezervării rasei umane, delegații Convenției de nominalizare a Partidului Republican din Arizona pentru Convenția de Nominalizare Prezidențială din 2024 solicită guvernatorului Hobbs și legislativului statului să interzică vânzarea și distribuirea vaccinurilor Covid și a tuturor serurilor cu ARNm în Arizona, iar procurorul general al Arizonei să confiște imediat toate vaccinurile Covid și vaccinurile cu ARNm din Arizona și să efectueze o analiză medico-legală a acestor așa-numite „vaccinuri”.