ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Patriarhia Română îndeamnă la rugăciune și solidaritate cu oamenii care au fost afectați de furtuna devastatoare din vestul țării, soldată cu moartea a opt persoane și rănirea altor 137.

În urma fenomenelor meteorologice extrem de severe care au provocat decesul a 8 persoane, rănirea altor 137 și grave pagube materiale în județele Timiș, Arad și Bistrița Năsăud, Patriarhia Română îndeamnă stăruitor clerul și credincioșii din toate parohiile și mănăstirile la rugăciune și solidaritate exprimată inclusiv prin sprijin material concret, acolo unde este nevoie, scrie Basilica.ro.

„Rugăciunea unită cu fapta bună reprezintă, mai ales în asemenea situații, un act de responsabilitate creștină și solidaritate socială care întărește credința și speranța că necazurile vor fi depășite întotdeauna cu ajutorul lui Dumnezeu și cu sprijinirea celor aflați în dificultate.

Ne rugăm pentru odihna sufletelor celor trecuți la Domnul, pentru alinarea durerii familiilor acestora și pentru grabnica însănătoșire a celor răniți”, se spune într-un comunicat al Patriarhiei Române.