ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Patriarhia Română anunță, prin intermediul unui comunicat de presă, că pe rețeaua de socializare Facebook apar mai multe false conturi ale Preafericitului Părinte Patriarh Daniel și că a contactat fără succes administratorii rețelei pentru închiderea acestor conturi.

„Referitor la presupusele conturi ale Patriarhului României înregistrate pe unele rețele de socializare, inclusiv pe Facebook, Patriarhia Română precizează:

Niciunul dintre aceste conturi nu aparține Preafericirii Sale și nu are acordul sau binecuvântarea sa, toate fiind exclusiv inițiative particulare ale unor utilizatori ai acestor rețele de socializare.

Patriarhia Română i-a sesizat în repetate rânduri pe administratorii rețelelor de socializare în legătură cu aceste conturi false atribuite Patriarhului României și a solicitat închiderea acestora. Din păcate, solicitările Patriarhiei Române nu au primit până acum niciun răspuns”, se arată în comunicat.