ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mesaj de compasiune pentru victimele incendiului de la secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța (1 octombrie 2021)

Am aflat cu multă durere despre noua tragedie survenită într-unul dintre spitalele din România, tragedie provocată de incendiul din secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța în cursul zilei de vineri, 1 octombrie 2021, incendiu în urma căruia și-au pierdut viața 7 pacienți.

În aceste momente de adâncă suferință și tulburare, ne rugăm lui Dumnezeu să odihnească sufletele celor decedați în lumina, pacea și iubirea lui Hristos cel răstignit și înviat.

De asemenea, adresămun părintesc mesaj de condoleanțe familiilor, rudelor și prietenilor celor ce au murit, precum și întregului personal medical care, în această perioadă, se luptă cu pandemia în condiții deosebit de grele.

† DANIEL

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române

Sursa: Basilica