ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un copil de un an și câteva luni se luptă între viață și moarte, fiind diagnosticat cu o boală cruntă. Radio ZU, în Orașul Faptelor Bune a lansat o campanie de donații, unde fiecare poate contribui pentru ca viața lui Rareș să revină la normalitate.  Pe lângă binecuvântarea pe care i-a trimis-o, Patriarhul României a făcut un gest absolut impresionat, donând câteva mii de euro pentru ca Rareș să învingă boala. Anunțul a fost postat de Daniel Buzdugan pe contul său de Facebook. „Patriarhul Daniel a făcut o donație în valoare de câteva mii de euro pentru Rareș, un băiețel bolnav de cancer, în cadrul campaniei ORAȘUL FAPTELOR BUNE - de la Radio ZU. Mulțumim!”.
    
În aceste momente, el este internat la Fundeni, fiind la al doilea transplant medular de celule stem. Mama lui Rareș, Mădălina a povestit cu lacrimi în ochi că micuțul ei a efectuat deja 11 ședințe de chimioterapie.

Medicii i-au dat o primă speranță, iar suma de 10 mii de euro ar putea fi o primă șansă pentru Rareș.