Un copil de un an și câteva luni se luptă între viață și moarte, fiind diagnosticat cu o boală cruntă. Radio ZU, în Orașul Faptelor Bune a lansat o campanie de donații, unde fiecare poate contribui pentru ca viața lui Rareș să revină la normalitate.  Pe lângă binecuvântarea pe care i-a trimis-o, Patriarhul României a făcut un gest absolut impresionat, donând câteva mii de euro pentru ca Rareș să învingă boala. Anunțul a fost postat de Daniel Buzdugan pe contul său de Facebook. „Patriarhul Daniel a făcut o donație în valoare de câteva mii de euro pentru Rareș, un băiețel bolnav de cancer, în cadrul campaniei ORAȘUL FAPTELOR BUNE - de la Radio ZU. Mulțumim!”.
    
În aceste momente, el este internat la Fundeni, fiind la al doilea transplant medular de celule stem. Mama lui Rareș, Mădălina a povestit cu lacrimi în ochi că micuțul ei a efectuat deja 11 ședințe de chimioterapie.

Medicii i-au dat o primă speranță, iar suma de 10 mii de euro ar putea fi o primă șansă pentru Rareș. 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews