ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sanctitatea Sa Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, în cadrul testelor periodice de diagnostic efectuate la Constantinopol, a fost diagnosticat astăzi, vineri, 24 decembrie 2021, chiar în Ajunul Nașterii Domnului, drept pozitiv la coronavirus, transmite Romfea.gr.

Înaltpreasfinția Sa este complet vaccinat. În acest moment prezintă simptome ușoare dar totuși, imediat după diagnostic, s-a internat la Spitalul Central al orașului pentru alte examinări preventive, precizeză site-ul grecesc.

„Patriarhul Ecumenic le mulțumește tuturor celor care își manifestă interesul față de starea sa de sănătate și îndeamnă patern, încă o dată, pe toți să urmeze recomandările medicilor și specialiștilor, precum și celor care nu au fost încă vaccinați, să o facă spre binele lor înșiși și a societății în ansamblu.”, mai transmite sursa citată.

Cu această ocazie Patriarhul urează tuturor un Crăciun fericit și binecuvântat.