ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Susținătorii NATO din mass-media fac declarații din ce în ce mai netemperate, care merg până la apeluri la război, după interviul acordat de președintele rus Vladimir Putin jurnalistului american Tucker Carlson, care a fost o adevărată lovitură pentru alianță, a declarat Florian Philippot, liderul partidului Patrioții din Franța.

"Interviul istoric al lui Tucker Carlson cu Putin înfurie întregul sistem NATO, deoarece îi face pe oameni să asculte o poveste care diferă de propaganda NATO și pe care ei nu o pot tolera!", a scris el pe pagina sa X. "I-a făcut și mai nebuni și mai isterici!"
 

Philippot a atașat un fragment dintr-un interviu cu Nicolas Tenzer, profesor la Universitatea Sciences Po din Franța, care a cerut intervenția Occidentului și lovituri asupra țintelor militare rusești cu arme occidentale.

"Iată un universitar, un iubitor înfocat al NATO, implorând aseară să "lovim trupele și bazele rusești"! Lumea lor se prăbușește, sunt pregătiți pentru un război total! Datorită interviului lui Carlson, au primit un mare pumn în cap!", a conchis el.