ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marius Badea, patronul firmei Brădet, a reacționat la concluziile Institutului Cantacuzino privind rezultatele analizelor făcute în cazul copiilor din Argeș, Sibiu și Bacău, îmbolnăviți cu E.Coli.

ACTUALIZARE Patronul Lactate Brădet a anunțat, miercuri, după concluziile Institutului Cantacuzino privind rezultatele analizelor făcute în cazul copiilor din Argeș, Sibiu și Bacău, îmbolnăviți cu E.Coli, că astăzi pune ”prima cărămidă la construcția companiei Bradet Românesc S.A”.

”Începem sa strângem capitalul social. A SOSIT MOMENTUL să vedem cat de PUTERNICI suntem în fața celor care vor să îngroape tot ce este produs AUTENTIC ROMÂNESC. După strângerea capitalului, pe durata a 60 de zile, înființăm societatea pe acțiuni și în funcție de banii subscriși decidem: fie construim o fabrică nouă, fie extindem fabrica actuală. Daca reușim să construim o fabrică nouă, actuala fabrică va intra în circuitul agro-turistic. Suntem amplasați într-o zonă de vis, o zona de maxima relaxare la care toti acționarii vor avea acces gratuit după o regulă stabilită împreună. Modalitatea de subscriere este simplă și total transparentă fiind asigurată de platforma sprijina.ro. Așadar, începem. Cu Dumnezeu înainte!”, a scris patronul Lactate Brădet pe Facebook.


Institutul Cantacuzino a susținut că profilul genetic al tulpinilor de E.Coli izolate de la pacienți, din brânza de la Brădet și din carnea de pui nu sunt identice.

"E cea mai bună veste pe care am primit-o, de când m-am născut și până acum. S-a lăsat mult așteptată. Ne-a afectat mult emoțional. Financiar nu se pune problema", a spus Badea.

"Mă bucur enorm de mult că s-a terminat azi acest calvar și că nu suntem implicați în îmbolnăvirea acestor copilași", a continuat acesta.