ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.


Senatorul PSD Paul Stănescu, fost președinte al CJ Olt, a declarat, în cadrul unei emisiuni TV, că se cunoaște existența unor clanuri interlope în Olt, fiind oameni politici care pot fi acuzați în mod direct de legături cu asemenea grupări, informează Mediafax.
 
Potrivit sursei citate, Paul Stănescu a amintit despre întâlnirile dintre fostul președinte Traian Băsescu cu Bercea Mondial.
 
„Se cunoaște existența unor rețele, toată lumea bănuiește. Nu avem informațiile necesare. Sunt oameni politici care pot fi acuzați în mod direct de legături cu asemenea grupări. Și v-aș da cel mai autentic exemplu, tot din județul Olt. Drăgănești de Olt, unde e clanul Bercea.. e la 20 de kilometri de Caracal. Trebuie să ne aducem aminte că la o sărbătoare Traian Băsescu era de mână cu Bercea Mondial, cu Prima Doamnă. Ne aducem aminte că Bercea Mondial punea o salbă de galbeni la gât Primei Doamne, ne aducem aminte de mormanul pe care clanul Bercea l-a dus fratelui Mircea Băsescu pentru ca el să iasă din pușcărie”, a afirmat Paul Stănescu, la Antena 3.
Senatorul PSD de Olt i-a răspuns și lui Alexandru Cumpănașu, după ce acesta a anunțat că a cerut Parchetului General să verifice posibilele legături ale parlamentarilor din Olt cu clanurile interlope.
 
„Transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate, rudelor. Înțeleg durerea domnului Cumpănașu, Alexandra a fost nepoata lui. Dar e greu de la o întâmplare nefericită să acuzi pe toată lumea. În ceea ce mă privește pe mine, niciodată nu am avut legătură sau să cunosc vreun membru sau un șef al unei grupări infracționale, un clan interlop, niciodată nu am discutat cu asemenea oameni”, a mai spus Paul Stănescu.
 
Alexandru Cumpănașu a anunțat, marți, că a cerut Parchetului General să verifice politicienii din Olt și posibilele legături ale acestora cu clanurile interlope.