„Această zi mare mă face să cred și mai tare că fiecare din noi putem alege să facem lumea un loc mai bun, cu ajutorul Lui Dumnezeu. A fost o zi pe care n-o voi uita vreodată”. Este mesajul postat pe Facebook de Paula Seling după ce a fost premiată, în duminica Floriilor, de Episcopia Maramureșului și Sătmarului. Evenimentul a avut loc la finalul unui concert de pricesne desfășurat în Catedrala din Baia Mare.

Artista a primit Ordinul Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitor din Maramureș „în semn de înaltă cinstire și multă prețuire pentru promovarea, la cel mai înalt nivel artistic, a muzicii de mare valoare, a colindului, cântului și pricesnelor tradiționale românești, din demnitatea de fiică a satului și Neamului românesc și a Bisericii Ortodoxe Române”, scrie basilica.ro

Distincția i-a fost acordată de Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu vicar al Maramureșului și Sătmarului.

Paula Seling  a anunțat, de asemenea, pe Facebook, că noul său album de cântece bisericești ”Spre lumininile lumii” este gata.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews