„Această zi mare mă face să cred și mai tare că fiecare din noi putem alege să facem lumea un loc mai bun, cu ajutorul Lui Dumnezeu. A fost o zi pe care n-o voi uita vreodată”. Este mesajul postat pe Facebook de Paula Seling după ce a fost premiată, în duminica Floriilor, de Episcopia Maramureșului și Sătmarului. Evenimentul a avut loc la finalul unui concert de pricesne desfășurat în Catedrala din Baia Mare.

Artista a primit Ordinul Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitor din Maramureș „în semn de înaltă cinstire și multă prețuire pentru promovarea, la cel mai înalt nivel artistic, a muzicii de mare valoare, a colindului, cântului și pricesnelor tradiționale românești, din demnitatea de fiică a satului și Neamului românesc și a Bisericii Ortodoxe Române”, scrie basilica.ro

Distincția i-a fost acordată de Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu vicar al Maramureșului și Sătmarului.

Paula Seling  a anunțat, de asemenea, pe Facebook, că noul său album de cântece bisericești ”Spre lumininile lumii” este gata.