ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Această zi mare mă face să cred și mai tare că fiecare din noi putem alege să facem lumea un loc mai bun, cu ajutorul Lui Dumnezeu. A fost o zi pe care n-o voi uita vreodată”. Este mesajul postat pe Facebook de Paula Seling după ce a fost premiată, în duminica Floriilor, de Episcopia Maramureșului și Sătmarului. Evenimentul a avut loc la finalul unui concert de pricesne desfășurat în Catedrala din Baia Mare.

Artista a primit Ordinul Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitor din Maramureș „în semn de înaltă cinstire și multă prețuire pentru promovarea, la cel mai înalt nivel artistic, a muzicii de mare valoare, a colindului, cântului și pricesnelor tradiționale românești, din demnitatea de fiică a satului și Neamului românesc și a Bisericii Ortodoxe Române”, scrie basilica.ro

Distincția i-a fost acordată de Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu vicar al Maramureșului și Sătmarului.

Paula Seling  a anunțat, de asemenea, pe Facebook, că noul său album de cântece bisericești ”Spre lumininile lumii” este gata.