ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Paula Seling a mărturisit, recent, că toate rezultatele obținute în activitatea muzicală sunt pozibile doar pentru că există o sclipire divină, artista lăsând loc Divinității pentru a transforma muzica în vibrația pozitivă.

Artista Paula Seling a mărturisit, într-o postare pe Facebook, că de când a înțeles că Dumnezeu este în toate, încearcă să facă totul așa cum își imaginează "că și-ar dori El”.

"Sunt un om simplu. Am muncit și continui să muncesc mult pentru tot ce vă ofer. Sunt artist independent, ceea ce înseamnă că travaliul prin care trece o producție până ajunge la voi este imens, din partea mea, a soțului meu și a oamenilor cu care lucrez. Și vreau să vă mulțumesc vouă, în primul rand, pentru întreaga susținere, pentru că veniți în număr atât de mare la concerte, pentru ca îmi ascultați muzica, mereu, pe canalul meu de youtube, pentru ca, atunci când ne întâlnim, mereu aveți cuvinte frumoase cu care mă răsfățați.

Și nimic din ceea ce fac, nu ar fi posibil dacă nu ar exista sclipirea divină. Prin orice fac, îi las loc Lui, să transforme muzica în vibrația potrivită. Dumnezeu îmi e călăuză și, de când am înțeles ca El e în toate, încerc să fac totul asa cum mi-aș imagina ca și-ar dori El. Am convingerea ca toate aceste lucruri au fost simțite de către El, înainte ca eu sa mă gândesc să vi le trimit. Atunci când munca îți este recunoscută și apreciata , este cea mai mare răsplată. De aceea vreau sa îi mulțumesc din toată inima, Preafericitului Patriarh Daniel pentru această diploma extrem de importantă și de specială pentru mine, am primit-o cu mare bucurie în seara spectacolului susținut la Trinitas TV, de la delegatul Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, Părintele Arhimandrit Paisie Teodorescu, Vicar patriarhal. Mulțumesc tuturor celor care au făcut posibila aceasta frumoasa întâmplare. Vă îmbrățișez cu drag”, a scris artista pe Facebook, după Gala Magazin Folcloric.

Gala Magazin Folcloric a avut loc,luni, la Palatul Național al Copiilor din București. La finalul evenimentului, Paula Seling  a primit din partea Patriarhui Daniel o Diplomă omagială a satului românesc.