ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un interviu televizat difuzat miercuri, președintele rus a fost întrebat  ” Cine este mai bun pentru noi, Biden sau Trump?”, scrie Le Figaro.
Vladimir Putin, a declarat că îl preferă pe Joe Biden în locul lui Donald Trump, dar că este pregătit să lucreze cu orice președinte american.

Întrebat de un jurnalist care președinte ar fi mai bun pentru Rusia, Putin a răspuns: "Biden este o persoană mai experimentată. El este previzibil, un politician de modă veche".
 
Cu toate acestea, președintele rus a refuzat să comenteze dezbaterile din Statele Unite privind vârsta dlui Biden.
 
"Când l-am întâlnit pe dl Biden în Elveția, recunosc că a fost acum trei ani, se vorbea deja despre incapacitatea sa, dar nu am văzut așa ceva", a spus el.

"Ceea ce trebuie să analizăm este poziția politică, iar poziția actualei administrații (americane) este extrem de dăunătoare și greșită", a adăugat Putin.
 
Moscova "va lucra cu orice lider american în care poporul american are încredere", a adăugat el.