ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe portalul PentruLibertate.info puteți găsi diverse date pentru a vă putea apăra de impunerea certificatului Covid, suntem informați la rândul nostru. „Vaccinarea NU este obligatorie. Legea este încă de partea ta. Apără-te cât încă mai poți”, este îndemnul din deschiderea site-ului.

„IMPORTANT! SE ÎNCEARCĂ ELIMINAREA NEVACCINAȚILOR DIN SOCIETATE. De marți, 5 octombrie 2021, intră în comisiile Camerei Deputaților proiectul de lege privind Certificatul Covid”, este semnalul de alarmă pe care îl trage portalul Pentru Libertate. Cetățenii care nu sunt de acord cu acest instrument de impunere a vaccinării Covid sunt îndemnați să îi sune sau să le scrie e-mailuri deputaților care se pregătesc de votarea certificatului Covid, punându-li-se la dispoziție și un model de solicitare adresată deputatului lor. 

De asemenea, românii sunt învățați cum să se apere legal dacă se află într-una dintre categoriile sociale strânse cu ușa să se vaccineze: „Sunt cadru medical și mi se impune vaccinarea sau testarea la serviciu” sau „Îi impun copilului meu vaccinarea fără acordul meu” sunt două dintre situațiile exemplificate pe portalul PentruLibertate.info