ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jandarmii au amendat cu nouă sute de lei o persoană care a scris pe Facebook mesaje jignitoare și vulgare la adresa instituției.

Bărbatul i-a numit „sclavi” pe jandarmii prezenți la sediul Direcției Naționale Anticorupție când a avut loc audierea liderului PSD, Liviu Dragnea, scrie News.ro

Agenții îl acuză pe bărbat că prin postările sale a adus atingere demnității și onoarei instituției Jandarmeriei și l-au amendat în absență.

„A postat în mediul virtual, pe pagina personală a rețelei de socializare Facebook Cristian-Mihai Dide cu acces publicului, expresii jignitoare și vulgare la adresa lucrătorilor Jandarmeriei Române care și-au desfășurat activitatea la sediul DNA în data de 21.11.2017, lezând demnitatea și onoarea instituției Jandarmeriei Române”, se arată în procesul verbal întocmit la sediul unității de jandarmi, în lipsa bărbatului amendat, după accesarea paginii de Facebook a acestuia.