ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Penny a deschis primul magazin "autonom", de Era Electronică, în cadrul căruia clienții sunt scanți direct în coș iar când ajung la casele de marcat doar achită ceea ce au cumpărat. Supermarketul se află în București, pe Bulevardul Iuliu Maniu. Iată reclama lui:
 
 
"Ducem experiența cumpărăturilor la următorul nivel. În primul magazin complet autonom PENNY, intri, îți rezolvi rapid lista de cumpărături și plătești la final, fără să petreci timp la casa de marcat. Alege-ți produsele preferate din selecția noastră și pune-le fără griji direct în sacoșa ta, pentru că articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui sistem de camere smart, amplasate în magazin.

Poți oricând să plasezi produsele înapoi la raft, iar acestea se vor scadea automat de pe bon. Chiar dacă nu vei reuși sa plasezi produsele la locul lor, sistemul își va menține funcționalitatea iar produsele nu vor apărea pe bon.

Vizitează-ne pe Blvd. Iuliu Maniu 6R și pregătește-te pentru o sesiune de cumpărături ușoară și intuitivă”, se laudă cei de la Penny.

Modelul este preluat din SUA, acolo unde există supermarketuri în care produsele sunt scanate automat, iar plata se face direct din cont prin intermediul unei aplicații, arată Știripesurse.