ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Explicația Pentagonului pentru datele Departamentului Apărării care arată o creștere alarmantă a diagnosticelor de posibile boli și vătămări asociate cu vaccinurile în rândul personalului militar în 2021, nu face decât să ridice și mai multe întrebări și îngrijorări, relatează WND Press.

Aceasta este concluzia reporterului de investigație Daniel Horowitz, care a urmărit dezvăluirea șocantă de către un informator care arată o creștere masivă a problemelor de sănătate neurologice, cardiovasculare, oncologice și reproductive anul trecut, când au fost introduse vaccinurile, în comparație cu cei cinci ani anteriori.

Datele au arătat o creștere de 988% a bolilor și leziunilor raportate, de la 1,98 milioane în 2020, la 21,5 milioane în 2021.
 

Un purtător de cuvânt al Pentagonului a declarat pentru Poltifact că diferența dramatică poate fi atribuită unei "erori" în baza de date sau "corupției datelor", insistând că anul 2021 nu a fost o anomalie.

Cu toate acestea, după cum a subliniat Horowitz într-o rubrică pentru Blaze, Pentagonul nu explică de ce "cifrele adevărate" nu au fost în sistem timp de cinci ani, ce reprezentau cifrele din sistem și de ce cifrele din 2021 erau corecte.

În cele din urmă, indiferent dacă cei cinci ani anteriori au fost similari cu 2021 sau dacă 2021 a fost anormal, unul dintre cele două lucruri este adevărat, a scris el.

"Fie a existat o vătămare în masă a vaccinurilor în armată, fie armata noastră a fost foarte nesănătoasă, iar Pentagonul a pierdut complet controlul asupra supravegherii epidemiologice a acestor probleme de sănătate timp de ani de zile. Oricum ar fi, aceasta este povestea anului".

Horowitz a vorbit cu doi dintre denunțători și cu avocatul lor, Thomas Renz, care a spus că, de la dezvăluirea publică, oficialii din domeniul sănătății publice militare au adăugat înapoi numere aleatorii pentru codurile din 2016 până în 2020, iar "numerele au crescut exponențial pentru a părea că 2021 nu a fost un an anormal".

"Acest lucru a fost făcut fără nicio transparență, fără niciun comunicat de presă, fără nicio declarație narativă și cu neglijență, într-un mod care face ca narațiunea deja incredibilă să fie pur și simplu imposibil de crezut", a scris Horowitz.

"Pe lângă faptul că trebuie să credem că fiecare raport epidemiologic timp de cinci ani a fost cumva complet contaminat cu date false - inclusiv în timpul primului an al pandemiei în sine - ar trebui să credem că, în momentul în care au descoperit acest lucru de la Renz, au descoperit brusc cifrele exacte. O greșeală de cinci ani reparată peste noapte!"

După ce a ascultat o prezentare a lui Renz la din 31 ianuarie la Capitol Hill cu experți în domeniul sănătății, senatorul Ron Johnson, republican din Wisconsin, a trimis o scrisoare secretarului Departamentului Apărării, Lloyd Austin, în care a cerut informații privind leziunile provocate de vaccinuri în rândul personalului militar. Renz, a precizat senatorul, "a declarat că diagnosticele înregistrate pentru probleme neurologice au crescut de 10 ori, de la o medie de cinci ani de 82.000 la 863.000 în 2021".

Baza de date a DoD, a scris Johnson, a arătat, de asemenea, o creștere din 2020 până în 2021 în următoarele afecțiuni:
 
hipertensiune arterială (2.181%), boli ale sistemului nervos (1.048%), neoplasme maligne ale esofagului (894%), scleroză multiplă (680%), neoplasme maligne ale organelor digestive (624%), sindromul Guillain-Barre (551%), cancer de sân (487%), demielinizant (487%), neoplasme maligne ale tiroidei și ale altor glande endocrine (474%), infertilitate feminină (472%), embolie pulmonară -(468%), migrene - creștere de 452%, disfuncție ovariană (437%), cancer testicular (369%), tahicardie (302%)

În mod semnificativ, Horowitz a subliniat că Comitetul consultativ privind practicile de imunizare al CDC a dezvăluit săptămâna trecută că a monitorizat datele privind siguranța vaccinurilor de la Departamentul Apărării.

Asta înseamnă că CDC a văzut datele care arătau o creștere bruscă a numărului de vătămări și boli grave în 2021 și nu a făcut nimic în acest sens.

Și mai mult, se pare că nimeni din Departamentul de Sănătate și Servicii Umane sau din Departamentul Apărării nu a crezut că datele au fost o "eroare".

Printre problemele cu noile cifre ale Departamentului Apărării - care fac ca numărul de diagnostice medicale să fie aproape același în fiecare an din 2016 până în 2021 - se numără faptul că nu reflectă creșterea numărului de vizite la medic din cauza pandemiei COVID-19, care este observată în alte baze de date.

Iar aprofundarea datelor ridică întrebări suplimentare.

Una dintre ele este cum se poate ca o armată de tineri sănătoși să aibă un nivel de bază atât de ridicat de embolii pulmonare în fiecare an?

O estimare a emboliei pulmonare în SUA plasează prevalența între 60 și 70 la 100.000 pe an. DoD a înregistrat o cifră parțială de 3.489 în 2021 în rândul a 1,4 milioane de membri ai personalului activ.

Dar Horowitz a susținut că cazurile din populația generală a SUA sunt aproape exclusiv în rândul populației în vârstă și nesănătoase.

"Soldații cu vârste cuprinse între 20 și 25 de ani nu prea fac embolii pulmonare", a scris el, sugerând o legătură cu vaccinurile COVID-19.

El a concluzionat: "Tăcerea atât din partea mass-media, cât și a membrilor Congresului din cadrul comisiilor pentru servicii armate din Camera Reprezentanților și Senat este uluitoare".