ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Serbia solicită persoanelor care vin din România, începând de sâmbătă, să prezinte rezultatul negativ al unui test de coronavirus. Această măsură nu li se aplică însă și sârbilor care se întorc în țara lor, potrivit Mediafax.

Guvernul Serbiei a decis, vineri, că persoanele care vin patru state vecine, inclusiv din România, trebuie să prezinte rezultatul unui test negativ privind infectarea cu noul coronavirus, anunță un oficial de la Belgrad.
 
„Cetățenii străini care vor să intre în țara noastră venind din Croația, Macedonia de Nord, România și Bulgaria trebuie să prezinte un test negativ efectuat de cel mult 48 de ore”, a declarat vineri după-amiază, la Televiziunea publică sârbă (RTS), Darija Kisici Tepavcevici, unul dintre membrii celulei de criză însărcinate cu gestionarea epidemiei de coronavirus.
 
Decizia a fost luată după evaluarea situației epidemiologice. 

„Dorim ca situația să fie stabilă și să evităm importul de cazuri noi”, și-a motivat decizia Darija Kisici Tepavcevici.