ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Consideră că în tinerețe a săvârșit un păcat. Acum se căiește. Și, printr-un gest pe care puțini îl fac, a decis să doneze banii agonisiți unei secții de Neonatologie.
 
Un pensionar din a Argeș a donat 10.000 de euro spitalului din Câmpulung Muscel pentru secția de Neonatologie. Ion Cârstoiu nu este bogat și are o locuință modestă, dar vrea ca lucrurile să se schimbe.
Și mai ales regretă că în tinerețe și-a convins iubita să facă un avort, informeaza stiri.tvr.ro.

Ion Cârstoiu are 72 de ani, locuiește în Aninoasa, județul Argeș, și primește o pensie de 1300 de lei pe lună. Dar are ceva economii după ce a fost toată viața șofer.

A strâns peste 10.000 de euro și vrea să îndrepte indirect o decizie din tinerețe: când iubita lui a rămas însărcinată, au hotărât să facă avort.

Ion Cârstoiu vrea să schimbe acum ceva.

Secția de Neonatologie a Spitalului din Câmpulung Muscel are 25 de paturi. Aparatele moderne care vor fi cumpărate din banii donați de bătrân vor avea pe ele plăcuțe cu numele lui.