Consideră că în tinerețe a săvârșit un păcat. Acum se căiește. Și, printr-un gest pe care puțini îl fac, a decis să doneze banii agonisiți unei secții de Neonatologie.
 
Un pensionar din a Argeș a donat 10.000 de euro spitalului din Câmpulung Muscel pentru secția de Neonatologie. Ion Cârstoiu nu este bogat și are o locuință modestă, dar vrea ca lucrurile să se schimbe.
Și mai ales regretă că în tinerețe și-a convins iubita să facă un avort, informeaza stiri.tvr.ro.

Ion Cârstoiu are 72 de ani, locuiește în Aninoasa, județul Argeș, și primește o pensie de 1300 de lei pe lună. Dar are ceva economii după ce a fost toată viața șofer.

A strâns peste 10.000 de euro și vrea să îndrepte indirect o decizie din tinerețe: când iubita lui a rămas însărcinată, au hotărât să facă avort.

Ion Cârstoiu vrea să schimbe acum ceva.

Secția de Neonatologie a Spitalului din Câmpulung Muscel are 25 de paturi. Aparatele moderne care vor fi cumpărate din banii donați de bătrân vor avea pe ele plăcuțe cu numele lui.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews