ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ca situația de la Peneș Curcanul, unde Peste 224.000 de curcani, au fost sacrificați, la Codlea, la ferma deținută de cel mai mare producător de carne de curcan din România, nu e singulară in lume. Și in SUA ard fabricile de ouă, motiv pentru care miliardarul globalist Bill Gates, care are un istoric de investiții cu o clarviziune stranie chiar înainte de a se produce un dezastru în lume, a investit în ouă artificiale înainte ca prețul ouălor să crească, relatează Technocracy.

Misterul din jurul penuriei de ouă și a creșterii prețurilor este din ce în ce mai mare. Conform indicelui prețurilor de consum, prețul ouălor a crescut cu 66% față de anul trecut. Ca răspuns la penuria de ouă, mulți consumatori s-au orientat către ouăle artificiale pe bază de plante.

Oamenii din întreaga lume s-au trezit plătind mai mult pentru ouă în magazine din cauza faptului că peste 41 de milioane de găini ouătoare au murit din cauza gripei aviare. De asemenea, în ultimele luni au avut loc o serie de incendii misterioase la fabricile de ouă din SUA.

Bill Gates are un istoric de investiții în tot ceea ce este artificial, inclusiv în proteine din insecte, Beyond Meat și o sumedenie de vaccinuri. Așa că nu ar trebui să fie o surpriză faptul că a investit în Hampton Creek, compania care aduce ouăle artificiale pe piață.

Bill Gates a devenit consilier al companiei producătoare de ouă artificiale și a fost unul dintre cei mai vocali susținători ai acesteia în lumea Silicon Valley, unde Hampton Creek își are sediul.

La scurt timp după ce a investit, Gates avea să laude ouăle artificiale de la Hampton Creek în diverse bloguri și discursuri.

La doi ani de la lansarea sa, în 2013, o epidemie de gripă aviară a lovit întreaga lume, ceea ce i-a determinat pe unii consumatori să se orienteze definitiv către ouăle artificiale pe bază de plante, permițând companiei să se impună în supermarketurile din SUA și Europa.

De atunci, Hampton Creek a fost redenumită Eat Just, iar acum vinde, de asemenea, carne pe bază de plante sub marca Beyond Meat.

Bill Gates a continuat să susțină Eat Just și a pledat pentru ca tot mai mulți oameni să mănânce carne pe bază de plante pentru a reduce emisiile de metan (râgâieli) produse de vaci.