ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Percheziţiile Diecţiei Naţionale Anticorupţie vizează  contracte care au avut ca finalitate defrișări masive și ilegale de păduri.

Potrivit DNA, procurorii efectuează joi percheziții în 13 locații din județul Bistrița-Năsăud, una fiind sediul unei instituții publice, într-un dosar privind fapte de corupție comise în perioada 2009-2014.

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2009-2014. În cursul zilei de 14 mai, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații situate în județul Bistrița-Năsăud, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", arată DNA.

Perchezițiile efectuate de către procurorii DNA joi dimineață în județul Bistrița-Năsăud îl vizează, printre alții, pe șeful Direcției Silvice Bistrița, Gheorghe Ivan, anchetatorii aflându-se la domiciliul acestuia.

Gheorghe Ivan a declarat pentru Agerpres că nu știe încă ce documente caută procurorii DNA.

"Sunt niște percheziții și la Direcția Silvică și la mine. Nu vă pot spune deocamdată (ce documente au cerut procurorii DNA să li se pună la dispoziție — n.r.), să vedem ce cer. Sunt în derulare la ora aceasta, verifică niște documente", a afirmat Ivan.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews