ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Perchezițiile efectuate de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie  au loc în dosarul în care vicepreședintele CJ Caraș-Severin Ionesie Ghiorghioni a fost arestat preventiv, fiind acuzat de două infracțiuni de trafic de influență, dintre care una în formă continuată, informează surse judiciare citate de Agerpres.

Potrivit DNA, Ionesie Gheorghioni a pretins și primit de la un om de afaceri, martor denunțător, mai multe sume de bani, reprezentând 10% din încasările primite de firma acestuia pentru contracte acordate de CJ.
 
Aceleaşi surse au declarat că percheziţiile de joi dimineaţă au avut loc atât la biroul preşedintelui Consiliului Judeţean Caraş- Severin, liberalul Sorin Frunzăverde, cât şi locuinta acestuia din municipiul Reşiţa.

Sursele citate au mai precizat că Sorin Frunzăverde, care este vicepreşedinte PNL la nivel naţional, nu a fost găsit la locuinţa din municipiul Reşiţa, percheziţiile fiind făcute în absenţa sa.