ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cinci firme de pază,între care şi cea a lui Andrei Rudeanu, ginerele lui Vasile Blaga, sunt vizate de percheziţiile poliţiştilor din Bucureşti şi Hunedoara. Prejudiciul este 600.000 de euro.

"Din investigaţii a reieşit faptul că, în scopul sustragerii de la plata taxelor şi impozitelor către bugetul de stat, reprezentanţii unei companii specializate în prestări de servicii de pază ar fi creat un circuit infracţional, format din mai multe societăţi comerciale, prin care ar fi fost evidenţiate tranzacţii fictive", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Percheziţiile sunt făcute de poliţişti de la Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice şi IPJ Hunedoara, luptători de la Serviciul pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale şi criminalişti. Acţiunea este coordonată de procurori din Parchetul Curţii de Apel Bucureşti.