ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Perechea Irina Begu/Andreea Mitu a câștigat duelul româncelor din semifinale cu Jaqueline Cristian și Elena-Gabriela Ruse, scor 6-4, 3-6, 10-6, și s-a calificat în ultimul act al probei de dublu din cadrul turneului de tenis BRD Bucharest Open, transmite Agerpres.


În finală, Irina Begu și Andreea Mitu vor întâlni perechea câștigătoare din semifinala Mihaela Buzărnescu/Raluca Olaru (România/N.1) - Danka Kovinic (Muntenegru)/Maryna Zanevska (Belgia).

Pentru Irina Begu este a doua finală de dublu consecutivă la BRD Bucharest Open, după ce anul trecut, când a făcut pereche cu Raluca Olaru, a reușit să câștige trofeul.

Prin calificarea în finală Irina Begu și Andreea Mitu și-au asigurat suma de 6.400 de dolari și 180 de puncte WTA, în timp ce perechea Jaqueline Cristian/Elena-Gabriela Ruse va încasa 3.435 de dolari și 110 puncte WTA.