ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vestea care a stârnit entuziasm în tabăra luptătorilor pentru libertate a fost doar o abjectă diversiune politică.

Pe 12 septembrie 2021, secretarul britanic pentru Sănătate, Sajid Javid anunța că guvernul său renunță la pașapoartele de vaccinare, deoarece reprezintă „un amestec uriaș în viețile oamenilor”.
 
Javid adăuga: „Sunt bucuros să spun că nu vom mai continua cu ele.

Vestea a stârnit un entuziasm atât de mare în tabăra celor care luptă pentru libertățile și drepturile individuale, încât prea puțină lume a băgat de seamă anunțul făcut după nici 24 de ore de guvernul Boris Johnson.
 
Acesta insista că Pașapoartele de Vaccinare vor continua să facă parte din „prima linie de apărare” împotriva valului de COVID-19 din iarnă.
 


Conștient că va întâmpina o opoziție puternică în Parlament, guvernul Boris Johnson a lansat o mare „consultare publică”, sperând să impună Pașapoartele de Vaccinare ocolind votul în Camera Comunelor.

Ziarul The Telegraph scrie:

„Planurile păreau să fi fost abandonate, însă luni seara guvernul a lansat o consultare populară, solicitând publicului opinia privind utilizarea pașapoartelor de vaccinare în această toamnă și iarnă, în cazul în care numărul cazurilor de COVID-19 ar amenința să depășească capacitatea sistemului sanitar.”

Publicația londoneză menționează că „Planul B” al guvernului britanic vizează ca locurile în care Pașapoartele de Vaccinare ar urma să fie solicitate să nu se mai limiteze doar la cluburi de noapte, festivaluri în aer liber, concerte și evenimente sportive, ci să fie extinse și pentru activități considerate esențiale.

Mai mult, potrivit Planului B (de la Boris?), se va renunța la posibilitatea prezentării unui test negativ la intrare.

Altfel zis, nu contează dacă persoana respectivă demonstrează că este sănătoasă, ea trebuie să dovedească faptul că s-a conformat cerințelor.

Pentru că Pașapoartele de Vaccinare nu au nici o legătură cu Sănătatea, ci cu Supunerea și Controlul.