ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă Parlamentul Canadei adoptă proiectul de lege C-367, creștinii ar putea fi arestați pentru exprimarea publică a opoziției față de păcat, scrie LifeSiteNews.
 
Ar trebui creștinii să fie arestați pentru că citează părți din Biblie în public? Ar trebui ca pastorii să fie acuzați de "crimă motivată de ură" atunci când predică împotriva anumitor păcate? Ar trebui închise bisericile dacă guvernul nu este de acord cu credințele lor?

S-ar putea să credeți că acestea sunt întrebări ridicole. La urma urmei, suntem în Canada - "adevăratul nord puternic și liber"! 

Cu toate acestea, odată cu introducerea proiectului de lege C-367, toate aceste întrebări sunt pe masă.
 
LifeSite numește acest proiect de lege "Proiectul de lege privind închiderea creștinilor în dulap", pentru că exact asta intenționează să facă - să închidă creștinii în dulap.
 
Sub amenințarea pedepsei cu închisoarea, acesta îi va reduce la tăcere pe credincioșii care se opun ideologiei de tip "woke" care ne stăpânește țara.

Această propunere represivă și cristofobă a liderului Blocului Québécois, Yves-François Blanchet, se află în prezent în Parlament și ar putea fi votată în curând.
 
Dacă liberalii lui Trudeau susțin acest proiect de lege, acesta va trece cu siguranță, dând o lovitură fatală libertății religioase și libertății de exprimare în acest Dominion.

Până în prezent, acuzațiile de "crimă motivată de ură" împotriva creștinilor au fost foarte greu de dovedit datorită unei protecții importante din Codul penal canadian.
 
Există o "excepție religioasă" în secțiunea 319, care prevede că: "Nicio persoană nu va fi condamnată pentru o infracțiune [de crimă motivată de ură]... dacă, cu bună credință, persoana a exprimat sau a încercat să stabilească printr-o argumentație o opinie cu privire la un subiect religios sau o opinie bazată pe credința într-un text religios."

Cu alte cuvinte, dacă spui ceea ce spune Biblia despre sexualitate, gen, căsătorie, familie sau orice altceva - indiferent cât de nepopular, ofensator sau "plin de ură" ar putea suna pentru altcineva, ai libertatea de a te exprima în conformitate cu legislația canadiană. Creștinii au dreptul de a cita Biblia în Canada.

Dar dacă proiectul de lege C-367 trece, această protecție va fi eliminată din Codul penal. Ne vom aștepta atunci să vedem o avalanșă de acuzații împotriva pastorilor, bisericilor, organizațiilor creștine și a credincioșilor obișnuiți care îndrăznesc să spună adevărul în dragoste în spațiul public. Acest lucru va crea, la rândul său, un efect de intimidare care va diminua libertatea de exprimare a tuturor.