ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Documentele făcute publice pe 1 aprilie de Administrația americană pentru Alimente și Medicamente (FDA) arată că rata evenimentelor adverse per doză pentru injecția Pfizer cu ARNm, pe baza propriilor studii ale companiei, este de aproape 1 la 800, iar rata miocarditei este de 10 la 100.000 - mult mai mare decât rata de 2 la 100.000 raportată anterior, arată dr. Joseph Mercola într-o analiză preluată de site-ul The Defender.

  • Pe 1 aprilie, un nou lot de 11.000 de pagini de documente aparținând companiei Pfizer a fost publicat de Administrația americană pentru alimente și medicamente. Datele obținute din studiile clinice derulate de Pfizer arată că imunitatea naturală era comparabilă cu protecția indusă de vaccin, în timp ce efectele secundare ale vaccinului erau mai grave la persoanele sub 55 de ani.
  • Deoarece riscul de îmbolnăvire gravă de COVID este mult mai scăzut la persoanele tinere, un risc ridicat de efecte adverse este inadmisibil.
  • Rata evenimentelor adverse per doză pentru injecția Pfizer cu ARNm este de aproape 1 la 800, în timp ce rata miocarditei este de 10 la 100.000 - mult mai mare decât rata de 2 la 100.000 raportată anterior.
  • Formularul Pfizer de exprimare a consimțământului specifică faptul că nu se cunosc efectele asupra spermei, a fătului și a sugarilor. Cu toate acestea, autoritățile sanitare și mass-media au prezentat ca lucru dovedit faptul că injecția nu afectează sănătatea reproductivă sau fertilitatea și că este perfect sigură pentru femeile însărcinate și pentru cele care alăptează.
  • Documentele Pfizer arată că producătorul nu a exclus riscul îmbunătățirii dependente de anticorpi. Dezvoltarea unei forme mai grave a bolii ca urmare a vaccinării (Vaccine-associated enhanced disease - VAED) este menționată ca un „Risc potențial important”. Până la data de 28 februarie 2021, Pfizer a înregistrat 138 de cazuri suspecte de VAED, dintre care 75 au fost grave și au presupus spitalizare, invaliditate, consecințe care au pus viața în pericol sau deces; un total de 38 de cazuri au fost letale, iar 65 au rămas nerezolvate.
  • Pfizer și FDA știau, de asemenea, că oameni de toate vârstele au suferit o suprimare tranzitorie a funcției imunitare timp de o săptămână după prima doză.
 
Odată cu publicarea, pe 1 aprilie, a unui nou lot de 11.000 de pagini de documente Pfizer, s-au confirmat și mai mult vechile bănuieli. După cum a avertizat Kim Iversen, co-emisiunii „Rising”, prima dezvăluire importantă este că imunitatea naturală funcționează, iar Pfizer știa lucrul acesta de la bun început. VIDEO:

 
Datele studiului clinic au arătat că nu a existat nicio diferență între persoanele care au fost infectate anterior cu SARS-CoV-2 și cele vaccinate. Niciunul dintre cele două grupuri nu a dezvoltat o infecție severă. Imunitatea naturală a fost și din punct de vedere statistic identică cu injecția sub aspectul riscului de infecție.

Adulții mai tineri sunt mai predispuși la efecte secundare
 
A doua descoperire este că efectele secundare ale vaccinului au fost mai grave la persoanele mai tinere, cu vârste cuprinse între 18 și 55 de ani, decât la cele cu vârste mai mari de 55 de ani. (Totodată, riscul de apariție a efectelor secundare a crescut odată cu administrarea de doze suplimentare, astfel că riscul a fost mai mare după a doua doză decât după prima).
 
După cum mulți dintre noi au spus încă de la început, riscul de complicații COVID este mult mai scăzut la tineri decât la persoanele peste 60 de ani, ceea ce face ca un risc crescut de efecte secundare să fie inadmisibil.
 
Documentele Pfizer indică o rată ridicată de miocardită
 
Este interesant faptul că documentația Pfizer include, de asemenea, informații medicale pe care mass-media mainstream și verificatorii de fapte le-au catalogat drept dezinformare sau răspândire de informații false.
 
Un formular pediatric de exprimare a consimțământului enumeră mai multe efecte secundare posibile, inclusiv o rată a miocarditei de 10 la 100.000 - mult mai mare decât rata de 1 la 50.000 (adică 2 la 100.000) raportată anterior.
 
Știm, de asemenea, că miocardita este mult mai frecventă la bărbații tineri, astfel că, pentru aceștia, riscul este semnificativ mai mare decât 10 la 100.000.
 
Nu se cunosc efectele asupra sănătății reproductive 

Formularul Pfizer de exprimare a consimțământului specifică faptul că efectele asupra spermei, a fătului și a sugarilor sunt necunoscute. Cu toate acestea, autoritățile sanitare și mass-media au prezentat ca lucru dovedit faptul că injecția nu afectează sănătatea reproductivă sau fertilitatea și că este perfect sigură pentru femeile însărcinate și pentru cele care alăptează.
 
Dacă un efect este necunoscut, prin definiție nu se poate afirma că este inofensiv. Cine o face, minte, pur și simplu, iar directoarea Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, dr. Rochelle Walensky, este doar una dintr-o lungă listă de persoane vinovate de acest fapt.
 
Ea a dat asigurări în repetate rânduri că vaccinul nu prezintă niciun risc pentru sănătatea femeilor însărcinate sau a bebelușilor lor. Iată ce afirma Walensky în mai 2021:

 
Și aici tot ea, în octombrie 2021, continuând să susțină că nu există riscuri:

 
La rândul lui, dr. Anthony Fauci, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase, susținea în august 2021, după ce a fost autorizat Comirnaty, că injecția COVID este sigură în timpul sarcinii:
 
Colegiul American al Obstetricienilor și Ginecologilor (ACOG) face, de asemenea, declarații ferme privind siguranța, afirmând că „Vaccinarea poate avea loc în orice trimestru, iar accentul ar trebui pus pe primirea vaccinului cât mai curând posibil, pentru a maximiza sănătatea mamei și a fătului”.
 
Cu toate acestea, chiar și pe eticheta Comirnaty se afirmă că „datele disponibile despre administrarea Comirnaty la femeile însărcinate sunt insuficiente pentru o informare cu privire la riscurile asociate vaccinului în timpul sarcinii”.

Nu a fost exclusă îmbunătățirea dependentă de anticorpi

Mulți dintre cei care au avertizat cu privire la posibilitatea ca injecțiile cu ARNm să provoace o îmbunătățire dependentă de anticorpi (ADE) - o situație în care ajungi să fii mai predispus la a dezvolta o formă gravă a bolii decât în cazul în care nu ai fi făcut injecția - au fost denigrați și demonizați de mass-media și etichetați ca fiind răspânditori de informații false.
 
Cu toate acestea, chiar formularul de consimțământ al Pfizer precizează clar: „Deși nu s-a observat până în prezent, nu se poate exclude încă posibilitatea ca vaccinul studiat să ducă la o îmbolnăvire ulterioară de COVID-19 mai severă”.  Acest tip de îmbolnăvire este menționată ca „Risc potențial important” în tabelul 5 de la pagina 11 a unui document intitulat „5.3.6 Analiza cumulativă a raportărilor de evenimente adverse post-autorizare”.
 
Până la data de 28 februarie 2021, Pfizer a înregistrat 138 de cazuri suspecte de VAED, dintre care 75 au fost grave și au presupus spitalizare, invaliditate, consecințe care au pus viața în pericol sau deces; un total de 38 de cazuri au fost letale, iar 65 au rămas nerezolvate.

Pfizer știa de riscul de imunosupresie
 
O altă afirmație revelatoare găsită în documente este următoarea:
 
„Evaluarea clinică de laborator a arătat o scădere tranzitorie a limfocitelor, observată la toate grupurile, indiferent de vârstă sau de dozaj, după doza 1, reacție care a dispărut în decurs de aproximativ o săptămână...”.
 
„Cu alte cuvinte, Pfizer știa că, în prima săptămână după injecție, oameni de toate vârstele au suferit o imunosupresie tranzitorie, sau, altfel spus, o slăbire temporară a sistemului imunitar, după prima doză.”
 
Persoanele „complet vaccinate” sunt predispuse unui risc mai mare de a muri de COVID
 
Faptul că Pfizer și Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA știau că vaccinul provoacă imunosupresie este incriminator, acum că datele guvernului britanic arată că, în comparație cu persoanele nevaccinate, cele care au fost vaccinate cu două doze sunt:
 
  • Până la de trei ori mai predispuse la a fi diagnosticate cu COVID-19
  • De două ori mai predispuse la a fi spitalizate cu COVID-19
  • De trei ori mai predispuse riscului de a muri de COVID-19
 
Documentele Pfizer admit că s-a constatat o scădere temporară a funcției imunitare după prima doză, dar datele din lumea reală care arată un risc crescut de infecție severă și de deces din cauza COVID în rândul celor care au fost injectați cu două doze sugerează că îmbunătățirea dependentă de anticorpi ar putea juca un rol și mai târziu.
 
Graficul de mai jos, creat de Daily Expose folosind date din Raportul de monitorizare a vaccinurilor al Agenției de Securitate Sanitară din Marea Britanie (UKHSA) pentru săptămâna 13 din 2022 (paginile 40 și 45), arată cine are mai multe șanse de a se îmbolnăvi de COVID. Iar rata de infectare la persoanele triplu-vaccinate este chiar mai mare decât la cele dublu-vaccinate.
 
 
Următorul grafic a fost creat de Daily Expose folosind datele de la paginile 41 și 45, comparând ratele de spitalizare cu COVID.
 

Și, în final, avem o comparație a ratelor de deces, pe baza paginilor 44 și 45 din Raportul UKHSA pentru săptămâna 13, 2022. Orice persoană cu vârsta mai mare de 40 de ani care a fost vaccinată cu două doze este acum mai predispusă riscului de a muri de COVID decât o persoană nevaccinată de aceeași vârstă.