ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O mână de persoane numite politic de administrația Biden au lucrat anterior pentru grupuri proeminente cu iz progresist, inclusiv Planned Parenthood, și au promovat munca în probleme „woke", cum ar fi „echitatea în domeniul sănătății" și „eliberarea homosexualilor", potrivit unor documente împărtășite în exclusivitate cu Fox News Digital. 

CV-urile actualilor funcționari ai Departamentului pentru Sănătate și Servicii Umane (HHS) au fost obținute de America First Legal prin intermediul Freedom of Information Act. Toate aceste persoane au fost nominalizate și au făcut parte din Consiliul consultativ prezidențial pentru HIV/SIDA (PACHA) al administrației Biden. Aceștia au depus jurământul în funcțiile lor de către secretarul adjunct transsexual pentru sănătate, Dr. Rachel Levine, în august 2021. 

PACHA consiliază guvernul federal cu privire la modul de a contracara răspândirea HIV și este format în mare parte din oameni de știință, profesori și cercetători de la universități proeminente, organizații non-profit și companii biomedicale. 

Adrian Shanker a lucrat anterior pentru Bradbury-Sullivan LGBT Community Center, care găzduiește evenimente precum ora de povești cu travestiți pentru copii, cu cărți precum „Heather are două mame". 

Shanker se mândrește în CV-ul său că a lucrat la cărți și reviste precum „From Gloryholes and Vaccine Advocacy: The Journey of Queer Health Activism During COVID-19" și „What Health Equity Means for Queer Liberation". El enumeră, de asemenea, o serie de proiecte privind sănătatea anală intitulată „That A-- Tho!". 
 
 
 


Shanker și-a părăsit poziția la PACHA în octombrie, când a fost numit consilier principal pe probleme de echitate în sănătate LGBTQI+ pentru Levine, o femeie transsexuală, la HHS.

Raniyah Copeland a lucrat ca președinte și director executiv al Black Aids Institute. Ea include în CV-ul său modul în care a instituit "schimbarea organizațională prin promovarea HIV în America de culoare ca o problemă de justiție rasială". Copeland a lucrat anterior la Planned Parenthood ca "asistent de sănătate reproductivă".

Tori Cooper a lucrat pentru Human Rights Campaign în calitate de director al angajamentului comunitar al grupului pentru Inițiativa pentru justiție pentru transsexuali. Cooper se ocupă în mare parte de probleme legate de HIV pentru persoanele transsexuale, întrucât a fost angajată la Transgender Law Center și la Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor. 

Kayla Quimbley a fost desemnată ca activist și organizator de tineret în domeniul conștientizării HIV pentru Advocates for Youth, o organizație cunoscută pentru programul de educație sexuală "3Rs" pe care îl promovează în școli și care îi învață pe elevii din clasele primare despre identitatea de gen și îi instruiește pe elevii de liceu să joace roluri de cupluri de homosexuali și transsexuali care decid să fie activi din punct de vedere sexual

Leonard Moore a lucrat ca director medical pentru Departamentul de Sănătate Publică al comitatului Los Angeles. În CV-ul său, la secțiunea „servicii în folosul comunității", Moore menționează că a fost „comentator la o emisiune de radio" pentru The Donta Show, unde a avut un segment intitulat: „Raw! Bucuriile sexului fără prezervativ". 

Guillermo Chacón a lucrat ca președinte al Comisiei Latino pentru SIDA. Anterior, Chacón a fost numit în 2020 de către guvernatorul de atunci Andrew Cuomo, D-N.Y., în cadrul Grupului de lucru pentru echitate în domeniul vaccinurilor din New York. 

El a fost numit de primarul de atunci Bill de Blasio, D-N.Y., în 2019, pentru a fi „Comisarul pentru drepturile omului din New York, Administrația serviciilor pentru HIV/SIDA (HASA) în calitate de președinte pentru consiliul consultativ al comunității și Comitetul pentru serviciile de sănătate din New York".

Casa Albă nu a respectat un termen limită pentru comentarii, dar după publicarea articolului, a trimis ca răspuns un tricou cu legendă: „Unchiului Sam nu-i pasă, fulgilor de zăpadă". 

„Aceasta este declarația noastră, în mod oficial", a declarat Andrew Bates, secretar adjunct de presă al Casei Albe, pentru Fox News Digital.

Un purtător de cuvânt al HHS a declarat că agenția își susține persoanele numite.

„Consiliul SIDA este format din experți în domeniu care înțeleg experiențele trăite de persoanele seropozitive și care și-au dedicat viața pentru a opri răspândirea acestei boli mortale", a declarat purtătorul de cuvânt pentru Fox News Digital. „Fiecare american ar trebui să își dorească ca în consiliu să facă parte persoane calificate care se angajează să salveze vieți."