ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un parlamentar australian a citit în plen o scrisoare trimisă de un părinte, care s-a plâns de mizeriile pe care le învață la școală fetița lui.

Bernie Finn, membru al Consiliului Legislativ din Victoria, a acuzat Departamentul Educației că orele de Educație Sexuală sunt total nepotrivite pentru niște copii din clasele primare.

Parlamentarul a declarat de la microfonul Camerei:

„Nu mi se întâmplă prea des în această slujbă să fiu șocat. Am crezut că le-am văzut pe toate.”

După care Finn a citit din scrisoarea pe care a primit-o de la tatăl unei fetițe de 10 ani și tema pe care aceasta o avea de făcut pentru acasă:

„O parte a temei pentru acasă era să discute despre erecții și ejaculări cu tatăl ei. Găsesc asta tulburător și dezgustător. M-am plâns la școală și mi s-a spus că asta făcea parte din programă. (...) Fata mea încă se joacă cu păpușile și îi scrie scrisori Zânei Măseluță. Sub nici o formă unei fetițe nu ar trebui să i se ceară asemenea lucruri.”

După ce a citit aceste pasaje din scrisoare, Finn i-a întrebat pe colegii săi deputați:

„Ei bine, spuneți-ne nouă tuturor! Ce naiba se petrece în statul ăsta, când unor fetițe de 10 ani li se spune să meargă acasă și să discute cu tații lor despre erecțiile și ejaculările acestora? Ce naiba se petrece aici?

„Cum naiba să ne protejăm copiii când astfel de perversiuni au loc în școlile noastre?

„Asta li se servește zilnic într-o școală primară – nici măcar o școală gimnazială – o școală primară. Este pur și simplu de necrezut. Este cutremurător.

„Am trei fete: nu îmi pot imagina reacția nici uneia dintre ele dacă li s-ar spune să facă așa ceva. Ar fi traumatizate pe viață. Nu cred că și-ar mai reveni vreodată.

„Pare să fie o parte a războiului actual pe care guvernul Andrews îl duce împotriva copiilor în acest stat. Lăsați copiii să fie copii!”

Finn i-a întrebat apoi pe colegii deputați dacă ar fi bucuroși ca asemenea lucruri să li se întâmple copiilor lor.

„Solicit ministrului să efectueze urgent o anchetă pentru a retrage aceste materiale.”

Potrivit Rebel News, Departamentul Educației nu a oferit nici un răspuns.