ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Peste 10.000 de persoane au murit la scurt timp după vaccinarea COVID-19 din decembrie, au dezvăluit autoritățile americane și europene. Decesele includ peste 7.100 în Europa, potrivit Agenției Europene pentru Medicamente (EMA), și 3.005 raportate de Centrele pentru Controlul Bolilor din SUA (CDC), anunță LifeSiteNews.

Începând de marți, EudraVigilance, baza de date EMA a rapoartelor despre reacțiile adverse la medicamente, a menționat că au fost înregistrate  4.036 „rezultate fatale” după vaccinarea cu Pfizer, precum și 1.922 și 1.234 de decese după administrarea vaccinurilor făcute de Moderna și, respectiv, de AstraZeneca.

EudraVigilance a raportat, de asemenea, 20 de decese cauzate de vaccinul COVID-19 dezvoltat de Johnson & Johnson. Baza de date a dezvăluit peste 200.000 de vătămări, posibil legate de cele patru vaccinuri, zeci de mii de cazuri considerate „grave”.

Guvernul SUA a raportat, de asemenea, 3.005 decese și peste 56.869 de reacții adverse după vaccinările împotriva coronavirusului din 12 aprilie. Vătămările din Statele Unite sunt urmărite de VAERS, un sistem de supraveghere supravegheat de CDC și Food and Drug Administration (FDA).

Printre rapoartele asupra reacțiilor adverse despre vaccinul COVID-19 pe care VAERS le-a publicat, 42% dintre decese au avut loc la persoanele care s-au îmbolnăvit în 48 de ore de la inoculare. 

"Campaniile de vaccinare, aparent, se desfășoară adesea în casele de bătrâni fără a se asigura în prealabil că persoana afectată nu a contractat deja o infecție”, a spus dr. Frank Gunter, un expert medical german. Acesta a numit decesele „deloc surprinzătoare” și a indicat „consecințele pe termen lung insuficient cercetate” ale vaccinurilor.

„Nu am văzut niciodată un număr atât de mare de reacții adverse la un vaccin”, a spus anul trecut specialistul parizian în boli infecțioase, prof. Eric Caumes. „Nu, într-adevăr, este mult prea mult, poate că există o problemă”, a spus el pentru Le Parisien.

Concluzia celor de la LifeSiteNews este că, toți oamenii sănătoși care contractă virusul Covid supraviețuiesc, în special cu anumite scheme de tratament.