ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sute de nou-născuți din mame-surogat, comandați de occidentali înstăriți prin intermediul agențiilor specializate în surogație, au fost lăsați de izbeliște în Ucraina din cauza crizei coronavirusului, printre dovezi numărându-se o filmare șocantă cu zeci de bebeluși care plâng la clinica BioTexCom din Kiev după un părinte care nu a mai venit niciodată, informează Remix News, citând Wpolityce.pl

Clinica BioTexCom se autodescrie ca Centru de Reproducere Umană. În catalogul de prezentare al acesteia, potențialii părinți pot găsi oferte „atrăgătoare”, având atașate fotografii cu debebeluși zâmbitori. Pentru mulți dintre clienți, copiii sunt doar o marfă și constituie una din principalele atracții. Fiecare „produs” costă „doar” 9900 euro.

Există chiar îngrijorări că inflația de bebeluși rămași pe „stoc” ar putea determina în curând companiile de surogație să facă oferte de vânzare oricui poate să le ia copiii din grijă.

Înregistrările video din Hotelul Venecia din Kiev al BioTexCom sunt halucinante: 46 de pătuțuri cu bebeluși care plâng. Toți acești copii sunt produse nerevendicate de la BioTexCom - copii născuți din mame-surogat, comandați de occidentali înstăriți pe seama unor ucrainence sărace prin intermediul unei agenții de surogație. 

Închiderea granițelor din cauza pandemiei i-a pus pe cumpărători în imposibilitatea de a se prezenta să-și ia acasă nou-născuții, ceea ce provoacă îngrijorări privind o posibilă tragedie umană în cazul fiecărui bebeluș.
 
Ucraina este țara numărul 1 din Europa la comenzile de nou-născuți din mame-surogat. Un „uter de închiriat” costă în Ucraina mult mai puțin decât în alte țări, iar cumpărătorul are garanția că bebelușul nu va fi de culoare.

La această opțiune apelează inclusiv cupluri de același sex, care comandă și adoptă copii de la astfel de agenții.

Se estimează că peste 500 de copii așteaptă să fie preluați, de când au fost închise granițele din cauza pandemiei de coronavirus și până în prezent, însă numărul real este greu de stabilit din cauza naturii acestui business.
 
O sursă vorbește de 51 de copii iar alta de 100. Indiferent de număr însă, situația este intolerabilă, copiii fiind tratați ca o veritabilă marfă.
 
În prezent, nimeni nu are idee ce se poate face cu acești bebeluși aflați în așteptare, a căror îngrijire se dovedește din ce în ce mai costisitoare pentru firmele de surogație.
 
„Pandemia de coronavirus a dat în vileag multe patologii ale modernității. Una dintre acestea e surogația, practică ce se raportează la ființele umane ca la simple bunuri ce pot fi comandate, produse și vândute.
 
Totuși, ce se întâmplă când cumpărătorul nu își revendică „produsul”? Se păstrează? Pentru cât timp? Și dacă clientul face reclamație și respinge achiziția din cauză că „produsul” și-a depășit „termenul de valabilitate”?

În aceste moderne crescătorii de oameni așteaptă sute de bebeluși lipsiți după naștere de orice mângâiere maternă, de orice căldură părintească sau îngrijire dezinteresată - sunt lipsiți de dragoste și tratați ca obiecte a căror unică valoare e prețul la care sunt vândute.

Filmările de la „hotelul” de bebeluși din Kiev spun foarte multe despre „civilizația” noastră”, atrage atenția Grzegorz Górny în articolul de pe Wpolityce.pl