Pește proaspăt plin de viermi, cumpărat de la un hipermarket Auchan din Capitală. I s-a întâmplat unei femei din București, care a vrut să alerteze inspectorii de la Protecția Consumatorului.

Aceștia i-au răspuns însă că nu lucrează în weekend. O reclamație a ajuns la reprezentanții magazinului, care dau asigurări că peștele a fost controlat suplimentar și că nu mai există probleme. Ei spun că femeia își va primi banii înapoi.

Peștele a fost cumpărat de la raionul de pește proaspăt dintr-un hipermarket Auchan din Capitală.

Reprezentanții ANPC au declarat că procedura actuală și numărul redus de personal nu permit ca angajații să aibă program și în weekend. Deocamdată, clienta a făcut o reclamație pe site-ul ANPC.

„Așa funcționează în momentul de față Autoritatea, așa funcționează toate autoritățile de stat. Nu există un program pompieristic. Ar trebui lucrat în schimburi dacă ar trebui făcut un program 24 din 24. Totodată, în anumite zone există un număr foarte mic de comisari”, spune Paul Anghel, director ANPC.

În aceste condiții, femeia a făcut reclamație direct la magazin. Reprezentanții magazinului spun că au făcut verificări.

„Persoana responsabilă de permanența magazinului a investigat imediat situația, în conformitate cu procedurile interne și cele prevăzute de legislație. Ne exprimăm regretul față de această situație și invităm clientul la magazin pentru a-și recupera banii, cu precizarea că în urma investigației realizate a rezultat că produsul este conform. Menționăm că întreaga cantitate de pește este recepționată cu documente care atestă calitatea produselor.” - sursa: răspuns Auchan, pentru Digi24.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews