ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Peste 220.000 de britanici sunt împotriva pașaportului de vaccinare Covid, anunță Breitbart. Ei au semnat o petiție, prin care îi cer premierului Boris Johnson să nu introducă aceste pașapoarte de vaccinare, transmite și AlephNews. Numărul mare de semnatari obligă Parlamentul să o ia în dezbatere.

Documentele ar putea fi utilizate pentru a restricționa drepturile persoanelor care au refuzat un vaccinul, susțin semnatarii petiției. Vaccinarea nu este obligatorie, prin urmare, pașapoartele nu își au rostul, mai spun ei.

PETIȚIA este disponibilă AICI - UPDATE Aprilie 2021: Peste 340.000!

Boris Johnson spune că guvernul nu poate fi discriminator. „Nu putem fi discriminatori față de persoanele care, din orice motiv, nu pot avea vaccinul. Alte țări vor insista asupra pașapoartelor de vaccin”, a spus premierul britanic.

Angela Merkel a anunțat deja la Consiliul European că Uniunea intenționează să introducă pașapoarte de vaccinare până în vară.

Citiți S-au dat în fapt! Autoritățile pregătesc în secret Pașapoartele de vaccinare. Ministrul Economiei a devoalat din prostie că lucrează împreună cu Ministerul de Externe pentru elaborarea unui document digital. Premierul a sărit să-l contrazică. Președintele nu se mai opune