Peste 16.000 de persoane au semnat, în mai puțin de trei zile, o petiție intitulată „Suntem impotriva aprobării parteneriatului civil în România (acesta va fi primul pas pentru legalizarea căsătoriilor homosexuale (LGBT)”, scrie stiripesurse.ro. Textul petiției poate fi semnat AICI.

„Franta a aprobat parteneriatul civil in 1999, căsătoria homosexualilor in 2013
Spania a aprobat parteneriatul civil in 2000, căsătoria homosexualilor in 2005
Germania a aprobat parteneriatul civil in 2001, căsătoria homosexualilor in 2017
Belgia a aprobat parteneriatul civil in 1998, căsătoria homosexualilor in 2003
Norvegia a aprobat parteneriatul civil in 1993, căsătoria homosexualilor in 2009

Concluzia este simplă: după parteneriatul civil se va legaliza căsătoria homosexuală cu adoptia de copii!

Haideti sa apărăm copiii României de aceasta otravă!”, se arată în textul petiției.

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, că proiectul de lege care vizează parteneriatul civil este al unor organizații non-guvernamentale, menționând că susține acest proiect, "dar nu mâine". Anterior, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, anunța că săptămâna viitoare va fi depus la Parlament un proiect de lege privind parteneriatul civil.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews