ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat sâmbătă, la Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Pomicultură Pitești-Mărăcineni, că în ciuda deciziilor UE, românii nu vor renunța prea ușor la carne, relatează RomâniaTV.

Reducerea consumului de carne a fost decisă de Uniunea Europeană. Între țările afectate de această decizie este și România, dar ministrul Agriculturii, Petre Daea, nu crede că românii vor renunța la carne. 

”Mâncăm ce am mâncat dintotdeauna și mâncăm în continuare”, a spus Petre Daea, sâmbătă, în cadrul vizitei la Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Pomicultură Pitești-Mărăcineni.

„Nu întâmplător am spus aici despre formele de sprijin. Nu întâmplător am spus că în continuare vom susține creșterea efectivelor de animale. Este nevoie să facem acest lucru, să lucrăm terenul și din rodul pământului și din grajdurile cu animale să ne obținem materia primă. (…) Sigur, există și boli și dăunători, inclusiv la plante, unde sunt chiar mai mulți dăunători”, a mai adăugat Daea.