ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Melissa Strickler, angajata companiei Pfizer, care a dezvăluit discuțiile secrete despre embrionii umani din vaccinul Pfizer, despre care a scris și ActiveNews, a fost contactată de birourile Pfizer pentru a i se comunica terminarea contractului, sau altfel spus, demisia.

„Numele meu este este K.J Wigglesworth. Sunt de la biroul corporativ al Pfzer Security din New York. Aș vrea să vă transmit un mesaj de la Ian MacKellar, care este vicepreședintele și liderul la uzina McPherson pentru vaccinurile Pfizer. Am fost sfătuiți să că spunem că nu vă puteți întoarce la lucru, sub nicio formă. Contractul dumneavoastră se încheie chiar acum. Dacă aveți întrebări, puteți să-l contactați pe domnul MacKellar la uzina McPherson. Sunt sigur că el vă va explica motivul pentru care ați fost demisă”. Așa a sunat mesajul vocal pe care Melissa l-a primit după ce a dezvăluit informațiile compromițătoare despre comania Pifzer.

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews