ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Producătorul de „vaccinuri” Covid pe bază de ARN mesager, Pfizer/BioNTech, a adăugat în dozele destinate inoculării copiilor între 5 și 11 ani un ingredient nou, a cărui proprietate este de a stabiliza persoanele care suferă un atac de cord. Aceasta, după ce Pfizer recunoscuse ca efect secundar la tinerii între 12 și 16 ani, în special de sex masculin, miocardita și pericardita, după înmulțirea unor astfel de cazuri în rândul populației tinere vaccinate, soldate inclusiv cu decese. 

În documentul eliberat de FDA prin care se dă aprobare pentru uz de urgență (EUA) pentru „vaccinul” Covid de la Pfizer-BioNTech este menționat un ingredient care a fost adăugat doar în dozele ce vor fi administrate copiilor între 5 și 11 ani. Este vorba de Tromethamină, o substanță care stabilizează persoanele ce suferă un atac de cord și care este folosită în prevenția problemelor de aciditate a sângelui.

Problema este că acest ingredient trebuie administrat intravenos, nu intramuscular, cum este injectat „vaccinul” Covid.
 
Totodată, Tromethamina trebuie administrată sub supraveghere medicală pe o anumită perioadă de timp, mai ales când este vorba de copii.
 
„Formula vaccinului

Pentru a pune la dispoziție un vaccin cu un profil de stabilitate îmbunătățit, vaccinul Covid de la Pfizer-BioNTech destinat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani utilizează soluție tampon de tromethamină (Tris) în loc de soluție salină tamponată cu fosfat (PBS), așa cum se folosea în formula anterioară, și exclude clorura de sodiu și clorura de potasiu. Flacoanele ambalate cu noua formulă se păstrează congelate la temperaturi cuprinse între -90°C și - 60°C. Flacoanele congelate pot fi decongelate și depozitate la frigider la o temperatură cuprinsă între 2°C și 8°C timp de până la 10 săptămâni”, se arată la pagina 14, capitolul 5 din documentul informativ al FDA intitulat „Cerere de modificare a EUA (autorizație pentru uz de urgență) pentru vaccinulCovid al Pfizer-BioNTech, administrabil copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani” din 26 octombrie 2021.