ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Trevor Bayne, pilot de curse și câștigător în 2011 al cursei Daytona 500, a ținut prima pagină a ziarelor în weekend, nu pentru locul cinci obținut la Las Vegas, ci pentru că a leșinat brusc sâmbătă, în timpul unui interviu de după cursă, relatează Western Journal.

Bayne, în vârstă de 31 de ani, nu a mai concurat în ultimii ani, dar, după o pauză, el conduce din nou și va concura într-un program limitat în acest sezon.

După ce a ocupat locul cinci în cursa Xfinity de sâmbătă, la Las Vegas, Bayne avea un interviu după cursă cu Parker Kligerman de la NBC, când, brusc, s-a prăbușit la pământ.

După ce și-a revenit, pilotuli a făcut o a doua dublă a interviului, în care a descris ce s-a întâmplat când a leșinat.

"Sunt în regulă. Vorbeam și la sfârșitul discuției mele am început să mă simt fără suflare”.

Bayne i-a explicat apoi mai departe lui Bob Pockrass, reporter NASCAR pentru Fox Sports, cum s-a simțit când a leșinat și ce s-a întâmplat.

"Mă simt bine. Când am ieșit din mașină am simțit că trebuie să mă așez. Ca în ultimele zece tururi ale cursei, am lovit panourile de strivire din partea dreaptă, probabil că nu am băut suficient în tot weekendul aici. Este atât de uscat, încât nu-ți dai seama când nu te hidratezi. Ieșeam din mașină, iar Parker a venit imediat și mi-a spus: "Dau un interviu". Am vorbit mult", a declarat Bayne pentru Pockrass.

"Următorul lucru pe care îl știu este că nu mai aveam aer și m-am trezit pe jos. Deci, nu am leșinat niciodată în viața mea, a fost probabil cea mai ciudată experiență pe care am avut-o vreodată", a spus el.

Bayne a spus că a fost verificat la centrul de îngrijire de pe circuit, iar personalul medical de acolo a crezut că probabil era doar deshidratat.

"Știi când ieși din mașină și ești fără suflare și trebuie să te ridici brusc în picioare și vorbești... asta este cea mai bună explicație pe care o pot da", a adăugat el.