ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pilotul unui avion Boeing a murit în timpul unui zbor de la Novokuznetsk la Sankt Petersburg, în Rusia, duminică, 18 septembrie, conform EuroNews.

Pilotul Boeing-ului a murit subit la bordul avionului înainte de a putea primi îngrijiri medicale, după ce copilotul a fost nevoit să aterizeze de urgență pe aeroportul din Omsk.

Tragicul incident a avut loc în jurul orei 19.40 (ora Moscovei), după cum relatează vm.ru.

Postul de știri rusesc a precizat că o echipă de ambulanță a sosit cu 10 minute înainte ca avionul să aterizeze, însă pilotul a murit la bordul aeronavei în timp ce aceasta se afla încă în aer.

Bărbatul nu s-a simțit bine în timpul zborului și, ca urmare, copilotul a decis să aterizeze de urgență pe aeroportul din Omsk, situat în Omsk Oblast, Rusia, la 5 km sud-vest de Omsk.

Ministerul Sănătății din regiunea Omsk a declarat luni, 19 septembrie: "Echipa a declarat că pilotul a murit înainte de a i se acorda ajutor medical".

Nu au fost publicate alte detalii privind cauza morții pilotului.