ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O sesizare a fost depusă la Parchetul General pe numele președintelui Klaus Iohannis. Sesizarea a fost depusă de Cătălin Stochiță, fost candidat la Primăria Sectorului 5 și un apropiat al lui Marian Vanghelie, anunță Antena3.

Stochiță îl acuză pe Iohannis de abuz în serviciu și cere procurorilor Parchetului de pe  lângă Înalta Curte de Casație și Justiție să investigheze posibile încălcări ale legii din partea șefului statului cu privire la scandalul revocării din funcție a Laurei Codruța Koveși.
 
Fostul candidat la Primăria Sectorului 5 susține și că Iohannis încearcă să obțină avantaje materiale, politice și de imagine, prin nerevocarea șefei DNA.
 
În plus, Stochiță cere suspendarea președintelui Klaus Iohannis, demers pentru care a declanșat o campanie de strângere de semnături.
 
Iohannis a evitat, din nou, marți, să spună ce va face cu privire la decretul de revocare a Laurei Codruța Koveși, așa cum a cerut Curtea Constituțională, susținând că îl interesează prea puțin criticile aduse de Liviu Dragnea în acest sens.