ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Epava planorului dispărut la începutul lunii august a fost găsită în Masivul Postăvarul, după ce un turist a anunțat la 112 că a văzut în zona respectivă bucăți dintr-un planor, în interiorul epavei fiind găsit cadavrul pilotului Mircea Crăciun.    

Prefectul județului Brașov, Mihai Mohaci, a declarat că în zonă s-a găsit și cadavrul pilotului, în stare avansată de descompunere.

"Echipaje ale Jandarmeriei Montane, ISU, Salvamont au ajuns la fața locului, au securizat zona până ce vor ajunge la fața locului procurorii și criminaliștii pentru a preleva probele necesare. Zona este foarte greu accesibilă și probabil că în cel mult o oră vor ajunge la fața locului", a precizat Mohaci pentru Agerpres.

Echipe mixte de salvamontiști și jandarmi montani au plecat, sâmbătă la prânz, în Masivul Postăvarul, după ce un turist a anunțat că a văzut în zona respectivă bucăți dintr-un planor, prima ipoteză fiind că acestea ar putea fi ale aparatului dispărut în 6 august și căutat săptămâni în șir.