ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miliardarul de extremă stânga George Soroș urmărește să distrugă America și să instaureze „Noua Ordine Mondială”. O explicație detaliată a metodelor sale diabolice poate fi găsită chiar în cartea lui, arată enVolve, citând Independentsentinel.com.
 
Potrivit lui Grant Stinchfield (video mai jos), prezentator la Newsmax, politica frontierelor deschise are ca scop importul de sărăcie pentru a distruge sentimentul de identitate al americanilor. Patriotismul va fi înlocuit de socialism odată ce acest obiectiv va fi îndeplinit.

Totul se află în cartea sa - The Crisis of Global Capitalism („Criza capitalismului global”), publicată în 1998. El vrea o lume fără frontiere, cu ONU la conducere. Pentru ca acest lucru să se întâmple, America trebuie să dispară.

Este ceea ce face echipa Biden. Creează victime, pe care numai democrații le pot proteja. Aceste idei se regăsesc în Manifestul Comunist. Iubitorii de libertate - gânditorii independenți  sunt întotdeauna prezentați ca niște opresori care trebuie pedepsiți.

Infractorii nu sunt băieții răi - ei sunt, la rândul lor, victime. Totul face parte din planul lui George Soroș.

Acesta este motivul pentru care asistăm la segregarea celor vaccinați de cei nevaccinați.

După cum afirmă Stinchfield, acești conducători nu sunt niște clovni, ci niște răufăcători care dezbină țara pentru propriile lor planuri malefice. VIDEO: