ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Redactorul-șef al HotNews, Cristian Pantazi, și editorul coordonator, Dan Tăpălagă, au anunțat, marți, că părăsesc echipa. Cei doi și-au anunțat plecarea chiar pe HotNews, precizând că pleacă să lucreze împreună la „un nou proiect editorial”, alături de alți ziariști.


Potrivit paginademedia.ro, motivul acestei plecări a fost explicat de Dan Tăpălagă: „Viziuni editoriale diferite. Vedem diferit dezvoltarea și viitorul”, a explicat Tăpălagă referindu-se la relația cu fondatorul HotNews, Ioan Mărgărit.

În textul intitulat „Final de drum”, publicat pe HotNews, Tăpălagă spune: „Se încheie astăzi una din cele mai frumoase călătorii din cariera mea de jurnalist. Foarte probabil, curând va începe alta. După aproape 12 ani, colaborarea mea cu HotNews.ro se oprește aici.

Cât timp am avut un cuvânt de spus în conducerea editorială, am cautat împreună cu Cristi Pantazi și cu toți ceilalți colegi din redacție să servim exclusiv interesul public, adevărul și ne respectăm cititorii aducîndu-le informații și analize de calitate.

Le mulțumesc colegilor și le spun sa fie mândri de ceea ce fac. Au datoria față de public să-l onoreze la fel ca până acum, mai ales că vin vremuri tot mai grele.”
 
La rândul său, Cristian Pantazi scrie că a venit timpul să aleagă alt drum.  „După aproape 14 ani în cea mai tare redacție din România, plec de la HotNews.ro pentru un alt proiect editorial împreună cu Dan Tăpălagă și alți ziariști de calibru. Las în urmă o redactie formidabilă și un public excepțional. HotNews.ro e una dintre ultimele busole funcționale într-un peisaj mediatic deșertificat, și sint convins că așa va rămâne”.