ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Instituția condusă de sinecuristul Adrian Cioroianu nu încetează a ne uimi. Acum a anunțat că se închide din cauza ploșnițelor.

”Dragi prieteni și utilizatori ai Bibliotecii Naționale,

Recent am depistat pe unele banchete de la parterul clădirii, în aria care deservește publicul, anumite insecte parazite (ploșnițe), drept care cu neplăcere vă anunțăm că vom închide Biblioteca Națională cu două săptămâni mai devreme decât planificaserăm – adică începând de luni, 17 iulie a.c.

În mod normal, în acest an Biblioteca Națională urma să fie închisă în perioada 31 iulie – 3 septembrie pentru dezinsecție, igienizare și reorganizarea spațiilor destinate publicului. Dar această situație neprevăzută ne-a obligat să devansăm acest termen.

Așadar, din 17 iulie a.c. #BiblioNatio va fi închisă pentru public (angajații Bibliotecii își vor continua programul obișnuit).

Să sperăm că ne vom revedea fără alte probleme în ziua de luni 4 septembrie – în sălile de lectură, în spațiile libere, la expozițiile și conferințele Bibliotecii Naționale a României!”, susține pe pagina de Facebook Biblioteca Națională condusă de Adrian Cioroianu.