ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Probabil un „construct social”, având în vedere că partidul soțului ei, USR-PLUS, a votat cu două mâini Raportul Matic din Parlamentul U.E., o transpunere legislativă a ideologie de gen, potrivit căreia genul este diferit de sexul biologic și poate fi schimbat în funcție de cum se autoidentifică individul.

Mare bucurie în familia Barna, unde a venit pe lume un „băiat”, după cum îl identifică tatăl lui, altfel, un mare promotor al „diversității”. O comentatoare online l-a taxat prompt pe vicepremier, răspunzându-i: „Așa credeți d-voastră. Poate fi orice, conform noilor interpretări ale convențiilor sociale. Să fie sănătoasă/sănătos, orice ar fi!”.

Poate că unii ar spune că acestea sunt răutăți gratuite, dar e bine să nu uităm că ele au fost provocate și de tabăra adversă. De exemplu, o persoană publică, militantă pro viață, povestea la Radio Trinitas în perioada dinaintea Referendumului despre Căsătorie că, postând pe facebook despre nașterea copiilor ei, a văzut o urare scrisă de un activist LGBT: „Să creșteți mari și să nu ascultați de părinții voștri” tradiționaliști! O aluzie clară la îmbrățișarea ideologiei de gen, vârful de lance al propagandei homosexualilor, prin care aceștia încearcă să-i inducă în confuzie pe oamenii născuți normali în privința genului cu care se identifică.