ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ActiveNews la șapte ani de la înființare?

O holdă de grâu copt sănătos și pregătit pentru pâinea cea de toate zilele împărțită fără rezervă spre îndestularea tuturor. Nesătui rămân doar cei care nu gustă preaplinul din sufletul celor care trudesc la coacerea cu grijă a fiecărui gând, rând.

ActiveNews – un promotor de valori morale și creștine uitate: iubirea de țară, de eroi, de sfinți, de dreptate și Dumnezeu. Toate la un loc sunt baza unei societăți sănătoase fără de care mă tem că vom ajunge să plutim în derivă spre nicăieri.  

ActiveNews este o publicație care de șapte ani merge de mână cu Dumnezeu și îi arată cititorului calea adevărului de urmat. Articolele abordează teme diverse: religie, istorie, politică, sănătate, cultură, sport, etc. Surprind plăcut și prin acordarea unui spațiu generos fotografiei, poeziei. Informațiile sunt scurte și la obiect ca un laser, ori generoase în expunere și reflectă cu inteligență, naturalețe, fără teamă și cu o franchețe în exprimare dezarmantă, realități și fapte pe care alte publicații preferă să le ascundă cu nonșalanță sub preș. Știrile ajung rapid, sunt clare și scrise pe înțelesul tuturor.

ActiveNews este poate singura publicație care a rămas statornică și pe baricade pentru binele neamului său. ActiveNews rămâne sursa mea de informații de fiecare zi.

La mulți ani cu împliniri profesionale alese, cititori pe măsură și infinite bucurii!

Mihaela Aionesei

Târgu Secuiesc