ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La jumătate de an de când a dispărut Luiza Melencu, una dintre fetele despre care Gheorghe Dincă susține că le-a sechestrat și ucis, pe site-ul Poliției Române apare un mesaj incredibil referitor la adolescentă, scrie a1.ro.

Deși singurul detaliu clar în cazul dispariției Luizei Melencu este acela că fata a fost răpită de Gheorghe Dincă, iar anchetatorii au încercat să acrediteze ideea morții fetei, Poliția Română nu a făcut nicio schimbare pe site-ul instituției cu privire la detaliile dispariției ei.

„Motiv urmărire: În ziua de 14.04.2019 a plecat voluntar de la domiciliu în mun. Caracal, jud. Olt, în vederea rezolvării unor probleme personale și nu a mai revenit până în prezent”, se precizează pe site-ul Poliției Române.
”Înălțime 160 cm, constituție atletică, față ovală, păr șaten lung, ochi căprui. La data plecării era îmbrăcată în pantaloni tip blugi elastici de culoare albastră, rupți în genunchi, pulover de culoare negru, geacă de culoare neagră, având asupra sa un rucsac negru, încălțăminte sport de culoare deschisă. Persoana în cauză nu suferă de afecțiuni psihice, are asupra sa actele personale de identitate și telefon mobil care este închis. Observații: este elevă în clasa a XII-a la Liceul Tehnic Costin D. Nenițescu din Craiova”, este precizat pe site-ul Poliției.

Gheorghe Dincă a declarat că le-a sechestrat și le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. În urma analizelor oaselor calcinate descoperite în incineratorul artizanal din curtea lui Dincă, specialiștii au stabilit, cu o probabilitate de peste 99,9%, că acele oase aparțin Alexandrei Măceșanu. În cazul oaselor descoperite la lizieră, despre care suspectul spune că ar aparține Luizei, nu a fost obținut un rezultat clar.

Avocații celor două familii, Măceșanu și Melencu, au depus plângeri penale pe numele specialiștilor INML, contestând rezultatele. Anchetatorii au solicitat, în cazul oaselor de la lizieră, în încercarea de a obține rezultate concludente, ajutorul FBI, un set de probe fiind transmis unui laborator din SUA.