ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Poliția spune că moartea subită a starului echipei Sheffield United, Maddy Cusack, nu este suspectă, potrivit Daily Mail.

Moartea șocantă a lui Maddy, la vârsta de 27 de ani, a uimit lumea fotbalului feminin săptămâna trecută( caz despre care a scris și ActiveNews).

Poliția din Derbyshire a confirmat că ofițerii au fost chemați la o adresă din Horsley, miercurea trecută, imediat după ora 18.35, unde a fost declarat decesul la fața locului.

Ofițerii ajută acum la pregătirea unui dosar pentru Chesterfield Coroner din Derbyshire.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat: "O femeie, în vârstă de 20 de ani, a fost declarată moartă la fața locului.

'Familia ei este conștientă și este sprijinită de ofițeri specializați.

'Moartea ei nu este tratată ca fiind suspectă, iar un dosar este în curs de pregătire pentru medicul legist'.

Un purtător de cuvânt al Tribunalului de Medicină Legală din Chesterfield a confirmat că decesul a fost raportat, urmând ca o anchetă să fie deschisă în timp util.

Un omagiu a fost adus mijlocașului înainte de meciul din Premier League al lui Sheffield United cu Newcastle United, duminică, la Bramall Lane.

Acestea au inclus un minut de reculegere înainte de startul meciului, iar jucătorii au purtat tricouri cu numărul opt, pentru a reprezenta numărul de echipă al lui Cusack.

De asemenea, fanii au ridicat pancarte și steaguri, în timp ce steagul clubului de la Bramall Lane a fost arborat la jumătate de catarg.

Maddy a fost cel mai longeviv membru al echipei Sheffield United și a fost numit luna trecută vicecăpitan.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews